Myytävät tuotteet

Tilavuokran ja laitteiden ylläpidon kattamiseksi muutoinkin kuin jäsenmaksua keräämällä, yhdistys tekee vuosittain "sorvaustuotteita", joita on myyty mm. Lappeenrannan joulutorilla. Nyt on mahdollista hankkia näitä ympäri vuoden.

Puunsorvaajien pajalla voi käydä ostoksilla sorvausiltoinamme tiistaisin ja torstaisin klo 16-18 välisenä aikana. Myynnissä mm. erilaisia kulhoja ja lautasia, vyöhyketerapiarullia, vastankahvoja kolmiulotteisia pannunalusia ym. käyttöesineitä. Teemme tuotteita myös toivomuksesi mukaisesti. Tule tutustumaan em. aikoina tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella ajan sopimiseksi.

hierontarulla.jpg

Yksi idea: lahjaksi tasavuosia täyttävälle henkilölle (jolla on jo kaikkea), voisi sopia vaikkapa puinen pultti ja mutteri. M-koko tasavuosien mukaan.

pulttisarja.jpg

Tilaustyöt

Yhdistys tekee jonkin verran tilaustöitä erityisiin tarpeisiin, kun haluttua työtä ei ole muualta ole ollut saatavilla. Tällaisia töitä ovat olleet mm. rikkoutuneen pianon sorvatun jalkaosan uusiminen, rukin osat tms. Työt tehdään aina yksilöllisen harkinnan perusteella, eikä tällainen toiminta ole yhdistyksen pääasiallista toimintaa, mutta pyrimme aina auttamaan tällaisen tarpeen noustessa esiin.

Tuotteiden ja tilaustöiden osalta voit ottaa yhteyttä vaikkapa yhteydenottolomakkeen kautta.